Плъзгащи системи Etem

Плъзгащи профили за врати от ASB. Създайте свой собствен стил – бързо и изгодно!

Плъзгащите профили за врати от ASB са специално проектирана система за гардероби, съблекални и помещения, които искате да отделите или затворите, но не разполагате с достатъчно пространство. Подходящи са, както за вашия дом и офис, така и за вашия производствен цех, магазин или склад. 

Обособете желаното от вас място с тази система за плъзгащи се врати с опора на дъното и гладко, тихо и чисто плъзгане. Улесняваме ви, като предлагаме и дръжкови профили и напречни щанги, изработени от алуминий, за да направите композиции на врати от дърво или стъкло. Имаме и решения за наклонени тавани, възползвайки се от пространството под стълбите или таванските помещения.

Професионално изработени от нашите експерти, които ще ви посетят на място, за да ви консултират. Ние ще проектираме най-доброто решение и заедно с вас ще изберем най-подходящите плъзгащи профили от ASB – бързо и изгодно.

Ние, от ASB предлагаме голямо разнообразие от алуминиеви опции за плъзгащи се врати, като врати и прозорци, декорации и разделни елементи. Можете също да избирате и материалът, от който да са изработени, така че да бъдат максимално подходящи за помещението.

ASB – от проекта до монтажа. Бързо и изгодно!

 

E19N

bgn0.00
Артикул E19N
  Свържи се с нас за оферта

ES38

bgn0.00
Артикул ES38
  Свържи се с нас за оферта

E52

bgn0.00
Артикул E52
  Свържи се с нас за оферта

E50

bgn0.00
Артикул E50
  Свържи се с нас за оферта

ES70

bgn0.00
Артикул ES70
  Свържи се с нас за оферта

Завършени и текущи проекти с профили E75 FD, E1000N, Q72, E39.