Профили за врати

Алуминеви и PVC профили за врати тип "Хармоника" Etem

Профили за врати тип „Хармоника“ от ASB – удобство на изгодни цени

Вратите тип „Хармоника“ са много фини и удобни интериорни решения, които в наши дни са изключително практични, независимо от техния стил или декорация. Вратите от този тип на ASB се проектират по ваш дизайн, цвят и материал, така че да отговарят на вашия стил и вкус. Освен това, предлагат предимства за пространство и гъвкавост, каквито някой видове врати нямат. 

Определено няма да сбъркате със сгъваемите врати от ASB, тъй като те спестяват много място и могат да преградят и най-малкото пространство, където е немислимо да бъде поставена интериорна врата. А понякога ни се иска просто да прикрием или отделим пространство, до което да имаме лесен достъп – с едно плъзгане, отлично решение.

Тези врати имат приложения във всички помещения, като бани, складове, офиси, магазини до екстериори като гаражи, като последните имат по-скоро секционен отвор поради теглото и размера на вратите за тази функция.

Независимо дали търсите еднолистни или двукрилни, те са елементи с модерен вид, което не означава, че не са стилни. Ако имате просторна стая в дома си, вратичките с двоен лист, тип „Хармоника“, например, могат да бъдат чудесен избор за декорация.

Ако търсите качество на достъпна цена, изберете ASB!

 

E39

bgn0.00
Артикул E39
  Свържи се с нас за оферта

Завършени и текущи проекти с профили E75 FD, E1000N, Q72, E39.