Щори

Ролетни щори и жалузи Etem

Сигурност и уют в дома с жалузи ASB

Една инсталация с редица предимства. Един продукт с много функции. Жалузите от ASB могат да блокират напълно светлината, така че да не са необходими други щори или завеси. Могат да загатват само за слънчевата светлина, без в помещението да е прекалено горещо или светло. Тази функция, добавена към структурата за навиване, ви позволява да регулирате естествената светлина, която искате да пропуснете за всяко пространство. Умереният му формат е ключът, който да се впише в декорацията на различните среди на вашия дом или офис. Отлично решение на отлични цени.

За почистването на нашите жалузи е достатъчна само влажна кърпа. Препоръчваме ви обаче да вземете предвид предпазните мерки, описани в техническия лист и по този начин да избягвате промени в структурата на продукта. Материалите, които използваме в нашето производство са висококачествени и сертифицирани, което гарантира дълготрайност и лесна поддръжка.

Нашият екип ще проектира точният размер и на най-несъвършеното място, за да ви предостави най-практичното решение за всеки прозорец. Вертикални или хоризонтални – изборът е ваш.  Другото оставете на ASB – вашият доверен партньор!

 

E66

bgn0.00
Артикул E66
  Свържи се с нас за оферта