Окачени фасадни системи

Окачени фасадни системи от ASB – сигурност и качество

В ASB съветваме нашите клиенти за изработването на остъклени фасадни проекти, от процеса на проектиране, производство до крайния монтаж и цялостна завършеност. В зависимост от характеристиките на всеки проект и визията и функционалността, която искате да постигнете има различни системи, които може да използвате, доверявайки ни се.

Нашите проектирани системи и решения за окачени фасадни системи излизат от границите на конвенционалното и стандартното. С нашата широка гама от профили, можем да се адаптираме към всеки вкус и предпочитание – бързо, сигурно и изгодно. Независимо от размера на сградата, на която искате да бъде монтирана нашата фасадна система, ние ще бъдем ваши партньори от проектирането до монтажа. 

Окачените фасадни системи от ASB са с двойно остъкляване с редица предимства, като контрол върху температурата в сградата, модернизиране на цялостната визия, защита от външни фактори и метеорологични условия, естетичен вид и дълготрайност.

ASB предлага оптимална творческа свобода за нашите клиенти. Ние ще изпълним и най-смелите ви очаквания – бързо, качествено и на атрактивна цена. Високобезопасният ни процес на работа спестява време и разходи, а максимално опростеното производство гарантира високо качество без излишни условия и допълнително оскъпяване. 

 

E99

bgn0.00
Артикул E99
  Свържи се с нас за оферта

E85

bgn0.00
Артикул E85
  Свържи се с нас за оферта