Оператори на плъзгащи се врати

Оператори на плъзгащи врати ASB – високо качество и контрол

Ние, от ASB  предлагаме на нашите клиенти висококачествени оператори за плъзгащи се врати. Разполагаме с широка гама електромеханични оператори за различни области на приложение. Операторът може да бъде инсталиран или с тласкана версия с нормално рамо, или с изтегляща версия с плъзгащ се водач, поддържащ същите функции. Подходящ е за нови и съществуващи врати, външни и интериорни. Модулният дизайн е с разнообразен набор от функции и система с ниска енергия като стандарт.

В допълнение към непрекъснатото покритие, ASB осигурява интегриран селектор за заключване, който може лесно да се инсталира на врати с двойни крила. Обхватът на системните функции може да бъде адаптиран към различни ситуации на вратите. Широката гама от вградени функции също така гарантира, че той може лесно да побере повечето възможни приложения и нужди.

Контрол на натоварването на вятъра

Операторът на плъзгащи се врати ASB е особено подходящ за външни врати, които са подложени на различни натоварвания от вятър, и за вътрешни врати, които отделят помещения с различно налягане на въздуха.

Докато системата е в автоматичен режим, контролът на натоварването на вятъра следи скоростта на задействане, поддържайки я постоянна при зададената стойност.

Работа с мотор

Функцията за работа с мотор  на нашите оператори може да се активира, когато операторът е в режим на затваряне на врати. Веднага след като потребителят ръчно отвори вратата на няколко градуса, функцията за помощ на серво се активира и подпомага цикъла на ръчно отваряне, приспособявайки се към предварително избраната сила на затваряне.


 

CS 80 MAGNEO

bgn0.00
Артикул CS_80_MAGNEO
  Свържи се с нас за оферта

IS 420

bgn0.00
Артикул IS_420
  Свържи се с нас за оферта

IS 400

bgn0.00
Артикул IS_400
  Свържи се с нас за оферта

ES 200 T

bgn0.00
Артикул ES_200_T
  Свържи се с нас за оферта

IS 200

bgn0.00
Артикул IS_200
  Свържи се с нас за оферта