Системи за мастър ключ

Системи за мастър ключ от ASB – сигурност и спокойствие

ASB е силно мотивирана компания, ориентирана към услуги. Ние сме посветени в предоставянето на първокласна услуга, заедно с широка гама от качествени продукти, които да отговарят на всички заключващи приложения, независимо дали е голям, комплексен проект или вашата малка, китна вила на плажа.

Ние използваме най-новата компютъризирана технология за рязане на ключове, която осигурява точни изрязвания на ключовете всеки път. Гравирането на ключове и цилиндри се извършва както на лазерни, така и на традиционни машини, при което всички се управляват от компютър.

Декларация за мисия

За да бъдем максимално отзивчиви към изискванията на нашите клиенти отговаряме на нуждите им, като същевременно гарантираме, че всички препоръки са ясно документирани и разбрани от всички страни. За поддържане както на качеството на продукта, така и на услугата.

ASB предлага не само цялостна експертиза в планирането на системи за главни ключове, но и гамата на компанията включва високоефективни системи за мастър ключ, които могат да илюстрират всякакви нива на високо сложни структури за разрешаване. С нас, вашия дом, офис или сграда ще бъдат добре заключени – сигурно и безопасно.

 

Системите с мастър ключ повишават контрола и удобството

bgn0.00
Артикул product_145
  Свържи се с нас за оферта