Система за достъп и стаи

Система за достъп до стаи

Контролът на достъпа до хотелска стая, апартамент, вашия офис или дом е изключително важен. Не по-маловажна е и вътрешната система за сепариране на помещенията в сградата. Със системите от ASB достъпът и сепараторните елементи, не само ви осигурява сигурност и контрол върху менажирането на всяко помещение, но и придава елегантност, чистота на дизайна и стил на вашия дом и офис.

Контролът на достъпа е основата за автоматизация на хотели и апартаменти в текущо време. Едно от предимствата му е да улеснява и ускорява достъпа до стаи за гости, като същевременно помага на мениджъра да управлява стаите, тяхната заетост и не на последно място с  икономия на енергия. 

Кое решение е подходящо?

Контролът на достъпа е важен чрез всички видове настройки. 

По време на строителството и задълбоченото (подмяна на крилото на вратите) или основното (надграждане на брави) обновяване на помещенията, ви препоръчваме да използвате интегриран подход от ASB, при който интелигентното заключване, дръжката и четецът на карти са инсталирани като интегрирано цяло. Това решение е елегантно и лесно за инсталиране, докато дизайнът е достатъчно сложен и минималистичен, за да се съчетае с различните форми на вратите.

Ако искате да запазите стари ключалки по време на обновяване на помещението, препоръчваме ви да използвате традиционното решение, при което четецът на карти, захранващият адаптер и стачката са инсталирани отделно.

 

UNIQUIN

bgn0.00
Артикул UNIQUIN
  Свържи се с нас за оферта