Хоризонтални плъзгащи се стени

Хоризонтални плъзгащи се стени

Хоризонталните системи от ASB с плъзгащи се панели оставят място за проявяване на креативността на нашите клиенти. Дизайнът и желаният климат на закрито ще определят индивидуалния контекст на отделния проект. Щедрата прозрачност намалява визуалното разделение между интериора и екстериора. Специално предимство и широко приложение хоризонталните плъзгащи се стени имат за фасадите на магазините. И ако е необходимо, плъзгащите се панели осигуряват място за отвореност без бариери.

Хоризонталните плъзгаща се стена ASB осигурява незаменим иновативен подход за организиране на пространството, като позволява въвеждането на подвижни входове за стена, вътрешни прегради или зони за показване.

За да превърнете вашия проект в пълен успех, е необходимо предварително проектът да бъде планиран по-бързо. Разберете вашите цели и  нужди, а ние ще бъдем вашия надежден партньор. 

ASB представя естетични и гъвкави решения със своите системи за хоризонтални плъзгащи се стъклени стени за вашите жилищни зони. Плъзгащите се панели могат да се преместват, без да се използват водачи или канали. Лагерите, болтовете и ключалките помагат да се поддържа всеки панел във фиксирано положение. Панелите са лесни за настройка, подравняване и работа. Силните ролки позволяват на системата да носи тежки панели.

Приложение

В молове, ресторанти, кафенета и офиси, където и да се нуждаете от гъвкаво решение, за да запазите свободното си пространство при отварянето му, както и сигурно и видимо, когато то е затворено.

 

FSW EASY Safe

bgn0.00
Артикул FSW_EASY_Safe
  Свържи се с нас за оферта

DORMA HSW-ISO

bgn0.00
Артикул DORMA_HSW-ISO
  Свържи се с нас за оферта

HSW-R

bgn0.00
Артикул HSW-R
  Свържи се с нас за оферта

HSW FLEX Therm

bgn0.00
Артикул HSW_FLEX_Therm
  Свържи се с нас за оферта

HSW EASY Safe

bgn0.00
Артикул HSW_EASY_Safe
  Свържи се с нас за оферта