Фитинги за монтаж от закалено стъкло

Фитинги за монтаж от закалено стъкло ASB – високо качество и сигурност

Ние, от ASB произвеждаме аксесоари за производство на прозорци, фасади, интериорни врати за офиси, търговски врати, парапети и врати за баня. Компанията има богат опит в разработването на нови продуктови линии, които поддържат високо качество и сигурност.

Според техническите стандарти, закаленото стъкло може да бъде монтирано с аксесоари и да притежава високо качество и сигурност. Фитингите за монтаж от ASB осигуряват бързо, тихо и плавно движение. Особено подходящ за врати в офиси и в домове.

В ASB ще намерите подходящата система от плъзгащи се или въртящи се врати за почти всеки тип приложения, всички механизми, както и профили за системи със стъклени врати, които допълват нашия асортимент.

ASB предлага широка гама от специализирани и декоративни изделия, включително панти за душ врати и инструменти и компоненти за врати и прозорци. Тези високотехнологични продукти се произвеждат от качествени материали в съответствие с индустриални, търговски и стандарти за домашна употреба.

 

MANET

bgn0.00
Артикул: MANET
  Свържи се с нас за оферта

MANET впечатлява със своя отличителен дизайн: фиксиран в точка от неръждаема стомана. Това елегантно решение подчертава простора на прозрачната архитектура и разчита на висока гъвкавост. В резултат на това освен врати и конвенционални системи от закалено стъкло могат да бъдат внедрени и специални формати в много специална архитектура.

  • Голяма гъвкавост и голямо разнообразие
  • Няма нужда от рамка на вратата
  • Стъклените елементи са лесни за инсталиране с персонализиран монтаж
  • Уникален дизайн от неръждаема стомана за плъзгащи се и въртящи се врати