Решения за ERP системи

Електронен достъп и решения за ERP системи от ASB – ефективност и ефикасност

ERP система или ERP (Enterprise Resource Planning) софтуер е синоним на планиране, организация и процеси, три основни аспекта за ефективно и ефикасно функциониране на фирмените операции.

ERP софтуерните решения (или познати като програми за управление на бизнеса) съществуват в света на бизнеса повече от 20 години и въпреки това непрекъснато се развиват просто от необходимостта от разширяване функционалността спрямо други отдели на компанията. Добре подбраният ERP от ASB  за вашата компания ще допринесе за растеж и по-бърза реакция на промените в търсенето на пазара.

ERP приложенията ни подобряват комбинацията от планиране и изпълнение за значително повишаване на ефективността. Аспекти като финансово планиране или цялостно управление на веригата за доставка и транспорт, както и анализите, свързани с ERP системи или решения, завършват изпълнението на всеки проект.

Новите софтуерни решения за ERP,  не са свързани с новите технологични предизвикателства на десетилетието, но включват големи функционалности в областта на мобилността, облачните (ERP в облака. Всичко с единствената цел да подобри операциите, видимостта, разходите за внедряване и обслужването на клиентите.

Какви са предимствата на внедряването на ERP система от ASB?

  • ERP софтуерът или софтуерът за управление на бизнеса се развива много с течение на времето. Функционалностите и услугите са разширени благодарение на облачните ERP решения, увеличавайки предимствата, които носи на организациите.
  • Спестяване на време и разходи.
  • Оптимизация на бизнес процесите, което се отразява на производителността на компанията и потребителя.
  • Помощ при вземането на решения. Тези системи разполагат с голям брой отчети, които предлагат достъп до цялата информация на компанията в реално време.
  • Помага за интегрирането на информацията и за по-голям контрол върху нея.
  • Позволява мобилността на служителите.
  • Повишава качеството на връзката с клиентите. Което може да доведе до повече продажби и увеличен растеж на компанията.

В зависимост от вашия тип компания, размер, сектор, в който работите или нужди на пазара, има ERP система, която е по-препоръчителна за вас.


 

Dormakaba EACM-access

bgn0.00
Артикул dormakaba_EACM-access
  Свържи се с нас за оферта