Заключващи системи за сейфове Паксос

Системи Паксос от ASB – сигурност и защита за вашите вещи

Търсите да закупите нова Safe lock система? ASB предлага най-добрата цена и качество за Safe Locks паксос системи. Ние предлагаме различни видове безопасни брави, като електронни брави, които разполагат с дигитални клавиатури или биометрични контроли за пръстови отпечатъци, както и класически надеждни механични комбинирани ключалки за набиране, подходящи за всякакъв тип сейфове. 

С нашите сигурни системи Паксос, вашите пари, ценни документи и бижута вече са защитени с най-безопасните защитни брави, произведени от най-добрите производители.

Какво е важно при избора на система за заключване?

На първо място, най-важното при всяка система за защита на вашите ценности е сигурността. Заключващият механизъм трябва да е проектиран, така че максимално да защити вашата собственост и да не може да бъде разбита паролата или механизма. За вашето спокойствие и сигурност може да разчитате на Паксос от ASB – качествена изработка, сигурност и защита за вашите ценни вещи!

 

Paxos advance IP

bgn0.00
Артикул: Paxos_advance_IP
  Свържи се с нас за оферта

Paxos е  моторизирана ключалка за сейфове и трезори, когато става въпрос за осигуряване на максимална надеждност, лекота на използване, програмиране и инсталиране. В течение на милиони работни часове Paxos отново е доказала технологията и надеждността.

Следващото поколение Paxos предварително IP е последователното и логично развитие на тази надеждна и доказана технология. Той съчетава най-високата надеждност с удобството за ползване и сега също така позволява просто свързване на множество заключващи устройства и входни единици в една заключваща система.

В допълнение, заключващата система може да бъде наблюдавана и конфигурирана дистанционно чрез IP мрежа с програмния софтуер AS384-NETW. Възможен е и отдалечен достъп до одиторски данни.