La Gard electronic

Система за заключване LA GARD PC от ASB

LA GARD системата за заключване е  електронно комбинирано безопасно заключване, подходящо за всякакъв тип врати. Серията предлага множество функции на потребителя, както и функции за отчет. Персонализирайте заключването, като добавите функции чрез софтуера за програмиране на LA GARD PC. Функцията eKey позволява отваряне на ключалката с двойно означение, като се използва комбинация и eKey. Различни входни единици - всички в метален дизайн - се предлагат с мека клавиатура или клавиатурна мембранна клавиатура.

Според безопасното приложение изберете между мъртъв болт, люлеещ болт или пружинен болт. 

Удобният достъп отговаря на строгите стандарти за сигурност на S&G. Системата е с доказано заключващо тяло и стабилна конфигурация от елементи за дълготрайност и надеждна сигурност.

Лесната инсталация също не е за подценяване. По всяко време, стига да е нужно или просто да пожелаете, може да замените заключващата система в къщи или офиса. Комбинирайте клавиатурата с повечето механични и електронни сигурни пръстови отпечатъци и лесно инсталирайте Bluetooth антената, батерията и заключващите компоненти, без да е необходимо пробиване или специални инструменти.

 

LA GARD AuditGard 66E

bgn0.00
Артикул LA_GARD_AuditGard_66E
  Свържи се с нас за оферта

LA GARD Basic

bgn0.00
Артикул LA_GARD_Basic
  Свържи се с нас за оферта

LA GARD Smart Series

bgn0.00
Артикул LA_GARD_Smart_Series
  Свържи се с нас за оферта